La nostra carta

Formatgeria Can Quim - La nostra carta

La nostra carta

Carta en Català
Amanides amb formatge, com no
  • Ensalada tèbia de formatge de cabra, vinagreta de fruits secs, raïm i mel 11.00€
  • Burrata de Puglia, encenalls de moixama, tomàquets semi secs i balsàmic 14.00€
  • Ensalada de brots tendres amb pernil d'ànec, foie mi-cuit i figues confitades 14.00€
  • Ensalada de tomàquets semi secs, olives Kalamata i pinyons 12.00€
Carpaccios freds, i no tan freds
  • Carpaccio de bou Charolais amb encenalls de Pecorí «Riserva Fondatore» al toc de tòfona 15.00€
  • Carpaccio de bou Charolais amb encenalls de Pecorí «Riserva Fondatore» 13.70€
  • Carpaccio de presa ibèrica amb encenalls de 'Idiazábal DOP Fumat' 13,70€
  • Carpaccio de peus de porc tebi amb P. Reggiano, tomàquets cherry i festucs 12.00€
  • Carpacccio de magret d'ànec tebi amb vinagreta d'espècies i taronja 13.50€
  • Carpaccio de bacallà, tomàquet natural i olives Kalamata 16.00€
  • Carpaccio de gambes de Palamós al natural, oli i sal 19.00€
  • Carpacció de carbassó, Parmiggià Reggià, oliveres Kalamata i tomàquets cherry 9.00€
  • Pop confitat en oli d'oliva fumat sobre llit d'hummus 18.00€
Per compartir, si voleu
  • Foie el meu cuit d'elaboració pròpia amb figues confitades 16.00€
  • Foie el meu cuit amb tòfona d'elaboració pròpia 18.00€
  • Steak tàrtar amb encenalls de pecorí «Riserva Fondatore» 15.00€
  • Anxova del Cantàbric 00, oli d'oliva i toc de tomàquet natural (4filets) 13.60€
  • Filet de seitó de l'Escala amb vinagre i orenga (8 filets) 8.00€

    Mitja ració 5.00€

  • Tàrtar de tomàquet, oli d'oliva i un toc de cibulet 13.00€
  • Tàrtar de atuna amb vinagreta de cítrics i un toc de cibulet 16.50€
  • Xoricets a la sidra 8.00€
  • Moixama de atuna de Barbate, ametlles i cibulet 12.00€
  • Pebrots verds de Guernika al toc de sal 9.00€
  • Sobrassada ecològica de Mallorca amb torradets 14.50€
  • Cap i pota "carrers" 6.50€
  • Torrada de pa de coca, escalivada, formatge de cabra i anxoves 11.00€
  • Torrada de sobrassada ecològica ibèrica, formatge calent i mel 13.00€
Ibèrics i més joies

Tots els ibèrics acompanyats amb pa de coca amb tomàquet

  • Jam ibèric de gla 100% de Guijuelo 20.00€

    Mitja Ració 12.00€

  • Jam ibèric 75% de Guijuelo 17.00€

    Mitja Ració 10.00€

  • Assortiment d'ibèrics (pernil, llom, llonganissa i xoriç) 17.00€

    Mitja Ració 10.00€

  • Cecina de bou gallec i Tête de Moine 14.80€

    Mitja Ració 8.00€

Per nens, i no tan nens
  • Raviolis farcits de brie de tofòna d'elaboració pròpia amb encenalls de pernil ibèric 13.00€
  • Lasanya de carn 13.00€
  • Lasanya de verdures 10.50€
  • Truita al plat i pa amb tomàquet 8.00€
  • Risotto quatre formatges 12.00€
  • Risotto de bolets 13.00€
Vanessa i els seus formatges

Acompanyament de melmelades, fruita sec, raïm i diferents pans

  • Taula de 3 quesos 14.00€
  • Taula de 5 quesos 15.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

  • Taula de 8 quesos 22.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

Fondues… dins pa de llenya

  • Fondue normal 32.00€

    Sense gluten 35.00€

  • Fondue amb ceps 38.00€

    Sense gluten 40.00€

  • Fondue amb tòfona 38.00€

    Sense gluten 40.00€

  • Fondue de Gorgonzola 32.00€

    Sense gluten 35.00€

  • Fondue de Gorgonzola amb trufa 38.00€

    Sense gluten 40.00€

  • Mini frankfurts 3.00€

Fondues amb l'olla “Caqueló”

Acompanyament, patates, mini frankfurts, raïm i pa
  • Fondue normal 20.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

  • Fondue amb ceps 22.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

  • Fondue amb tòfona 22.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

  • Fondue de Gorgonzola 20.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

  • Fondue de Gorgonzola amb trufa 22.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

Raclettes

Acompanyament, patates, mini frankfurts, raïm i pa
  • Raclette Suïssa de granja 23.50€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

  • Raclette trufada 23.50€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

Postres
  • Pastis de formatge fet per nosaltres 6.50€
  • Torrija caramelitzada amb gelat de canyella 6.50€
  • Gelat de xocolata Grand Cru 72% amb avellaners, un toc de sal i oli d'oliva 6.50€
  • Pastis “Tatin” amb gelat de flam 7.00€
  • Coulant de xocolata amb gelat de canyella 6.50€
  • Gelat de torró amb ratafia i nous 7.00€
  • Cafè Irlandès 9.00€
  • Valencià 6.00€

    Suc taronja natural i gelat de vainilla

  • Sorbet de mandarina amb Grand Marnier 7.00€
  • “Babà” al rom amb gelat de candela 6.00€

    Tipus borratxo

  • Xuixo de crema de Can Castelló amb gelat de cafè i canyella 6.00€
  • Trufes de xocolata 5.70€
  • Bols de gelat o Sobert 5.00€

    Sorbets: Gerds, Llima i Menta | Mandarina
    Gelats: Vainilla | Torró |

... O fes una copa
  • Hibiki Whisky Japanese 16.00€

    Xarrup 7.00€

  • Macallan 12 anys 14.00€

    Xarrup 6.00€

  • Jameson /J&B / Ballantines 8.00€
  • Seagrams gintònic / ginlemon 8.00€
  • Port d'Índies 9.00€
  • Brugal Ron 8.00€
  • Ratafia / Limoncello / Baileys / Pacharan amb gel 3.50€

    Xarrup 2.20€

  • Orujo blanc, herbes, crema, cafè 3.50€

    Xarrup 2.20€

  • Amaretto / Umeshu / Tequila / Grappa 4.00€

    Xarrup 2.50€

Carta en Español
Amanides amb formatge, és clar…
  • Amanida tèbia de cabra, vinagreta, fruita seca, raïm i mel 11.00€
  • Burrata de Puglia, encenalls de moixama, tomàquets semi secs i balsàmic 14.00€
  • Amanida de brots tendres amb pernil d'ànec, foie mi-cuit i figues confitats 14.00€
  • Amanida de tomàquets semi secs, olives Kalamata i pinyons 12.00€
Carpaccios freds, i no tan freds
  • Carpaccio de bou Charolais amb encenalls de Pecorino «Riserva Fondatore» al toc de tòfona 15.00€
  • Carpaccio de bou Charolais amb encenalls de Pecorino «Riserva Fondatore» 13.70€
  • Carpaccio de presa ibèrica amb encenalls de ''Idiazábal DOP Fumat'' 13.70€
  • Carpaccio de peus de porc tebi amb P. Reggiano, tomàquets cherry i festucs 12.00€
  • Carpaccio de magret d'ànec tebi amb vinagreta d'espècies 13.50€
  • Carpaccio de bacallà, tomàquet natural i olives Kalamata 16.00€
  • Carpaccio de gambes de Palamós al natural, oli i sal 19.00€
  • Carpaccio de carbassó, Parmigià Reggià, olives Kalamata i tomàquets cherry 9.00€
  • Pop confitat en oli d'oliva fumat sobre llit d'hummus 18.00€
Per compartir si voleu …
  • Foie el meu cuit d'elaboració pròpia i figues confitades 16.00€
  • Foie el meu cuit amb tòfona d'elaboració pròpia 18.00€
  • Steak tàrtar amb encenalls de pecorí «Riserva Fondatore» 15.00€
  • Anxova del Cantàbric 00, oli d'oliva i toc de tomàquet natural (4 filets) 13.60€
  • Filet de seitó en vinagre de l'Escala i orenga (8 filets) 8.00€

    Mitja ració 5.00€

  • Tàrtar de tomàquet, oli d'oliva i un toc de cibulet 13.00€
  • Tàrtar de tonyina amb vinagreta de cítrics i toc de cibulet 16.50€
  • Xoricits a la sidra 8.00€
  • Mojama de tonyina de Barbate, ametlles i cibulet 12.00€
  • Pebrots verds de Guernica amb toc de sal 9.00€
  • Sobrassada ecològica de Mallorca amb torradetes 14.50€
  • Torrada de pa de coca, escalivada, formatge de cabra i anxoves 11.00€
  • Torrada de sobrassada ecològica ibèrica, formatge calent i mel 13.00€
  • Calls 6.50€
Ibèrics i més joies…

Tots els ibèrics s'acompanyen amb pa de coca amb tomàquet

  • Pernil ibèric de gla 100% de Guijuelo 20.00€

    Mitja Ració 12.00€

  • Pernil ibèric 75% de Guijuelo 17.00€

    Mitja Ració 10.00€

  • Assortiment d'ibèrics (pernil, llom, llonganissa i xoriço) 17.00€

    Mitja Ració 10.00€

  • Cecina de bou gallec i Tête de Moine 14.80€

    Mitja Ració 8.00€

Per a nens, i no tan nens…
  • Ravioli farcit de Brie de tòfona d'elaboració pròpia amb encenalls de pernil ibèric 13.00€
  • Lasanya de carn 13.00€
  • Lasanya de verdures 10.50€
  • Truita al plat i pa amb tomàquet 8.00€
  • Risotto quatre formatges 12.00€
  • Risotto de bolets 13.00€
Vanessa i els seus formatges

Acompanyament de melmelades, fruita seca, raïm i diferents panets

  • Taula de 3 formatges 14.00€
  • Taula de 5 formatges 15.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

  • Taula de 8 formatges 22.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

Fondues dins de pa de llenya…

  • Fondue normal 32.00€

    Sense gluten 35.00€

  • Fondue amb ceps edulis 38.00€

    Sense gluten 40.00€

  • Fondue amb tòfona 38.00€

    Sense gluten 40.00€

  • Fondue de Gorgonzola 32.00€

    Sense gluten 35.00€

  • Fondue de Gorgonzola amb tòfona 38.00€

    Sense gluten 40.00€

  • Mini frankfurts 3.00€

Fondues a “Caqueló” (cassola)

Acompanyament de patates, mini frankfurts, raïms i pa
  • Fondue normal 20.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

  • Fondue amb ceps edulis 22.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

  • Fondue amb tòfona 22.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

  • Fondue de Gorgonzola 20.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

  • Fondue de Gorgonzola amb tòfona 22.00€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

Raclettes

Acompanyament de patates, mini frankfurts, raïms i pa
  • Raclette Suïssa de granja 23.50€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

  • Raclette trufada 23.50€

    Preu per persona - Mínim 2 persones

Postres
  • Pastís de formatge individual fet per nosaltres 6.50€
  • Torrija caramel·litzada amb gelat de canyella 6.50€
  • Gelat de xocolata Grand Cru 72% amb avellanes, un toc de sal i oli d'oliva 6.50€
  • Pastís de poma “Tatin” amb gelat de flam 7.00€
  • Coulant de xocolata amb gelat de canyella 6.50€
  • Gelat de torró amb ratafia i nous 7.00€
  • Cafè Irlandès 9.00€
  • Valencià 6.00€

    Suc taronja natural i gelat de vainilla

  • Sorbet de mandarina amb Grand Marnier 7.00€
  • “Babà” al rom amb gelat de canyella 6.00€

    Tipus borratxo

  • Xuit de crema de Can Castelló amb gelat de cafè i canyella 6.00€
  • Tòfones de xocolata 5.70€
  • Boles de Gelat o Sorbet 5.00€

    Sorbets: Gerds Lima i Menta | Mandarina
    Gelats: Vainilla | Torró | Xocolata | Flam d'ou amb caramel | Canyella | Xocolata blanca amb violetes

... O fes una copa
  • Hibiki Whisky Japanese 16..00€

    Sorb 7.00€

  • Macallan 12 anys 14.00€

    Sorb 6.00€

  • Jameson /J&B / Ballantines 8.00€
  • Seagrams gintònic / ginlemon 8.00€
  • Port d'Índies 9.00€
  • Brugal Ron 8.00€
  • Ratafia / Limoncello / Baileys / Pacharan amb gel 3.50€

    Sorb 2.20€

  • Orujo blanc, herbes, crema, cafè 3.50€

    Sorb 2.20€

  • Amaretto / Umeshu / Grappa 4.00€

    Sorb 2.50€

Menu in English
Salads with cheese, of course…
  • Warm salad with goat cheese, nut's vinaigrette, grapes and honey 11.00€
  • Burratta from Puglia, moixama (dehydrated tuna) shavings, semi-dried tomàquets i balsamic vinegar 14.00€
  • Estendre sprout salad with duck ham, homemade foie micuit and candied figs 14.00€
  • Semi-dried tomàquets, Kalamata olives and pine nuts salad 12.00€
Cold carpaccios, and not that cold
  • Charolais beef carpaccio with “Riserva Fondatore” Pecorí shavings with a touch of truffle 15.00€
  • Charolais beef carpaccio with “Riserva Fondatore” Pecorino shavings 13.70€
  • Iberian prey with shavings '' Idizábal DOP Fumat'' 13.70€
  • Warm pig's feet Carpaccio with P. Reggiano, cherry tomàquets i festucs 12.00€
  • Warm duck carpaccio with spice vinaigrette 13.50€
  • Cod Carpaccio, natural tomàquets salze and Kalamata olives 16.00€
  • Palamós' shrimp Carpaccio with touch of olive oil and salt 19.00€
  • Courgette Carpaccio, Parmiggià Reggià, Kalamata olives and cherry tomàquets 9.00€
  • Candied octopus in smoked olive oil, laying on bed of hummus 18.00€
To share, if you want …
  • Homemade Foie Micuit with candied figs 16.00€
  • Homemade Truffled Foie Micuit 18.00€
  • Steak tartar with Pecorino shavings “Riserva Fondatore” 15.00€
  • Cantabrian anchovy 00 fillet with olive oil and touch of natural tomàquet (4 fillets) 13.60€
  • L'Escala anchovy fillet with vinegar (marinated) and oregano (8 fillets) 8.00€

    Half ration 5.00€

  • Tomàquet tartar, olive oil and touch of chives 13.00€
  • Tuna tàrtar with citrus vinaigrette and touch of chives 16.50€
  • Spicy fried mini sausage with cider 8.00€
  • Barbat moixama (dehydrated tuna), almonds and chives 12.00€
  • Guernica green peppers with touch of salt 9.00€
  • Iberian ecologic sobrassada and toast 14.50€
  • Beef tripe stew 6.50€
  • Toasted “coca” bread, escalivada (baked peppers), goat cheese and anchovies 11.00€
  • Toasted bread with Iberian ecologic sobrassada, warm cheese and honey 13.00€
Iberian cold meats and more …
All the Iberian and cold meats also menja with “Coca” bread with tomato
  • Acorn-fed Iberian Ham 100% 20.00€

    Half ration 12.00€

  • Acorn-fed Iberian Ham 75% 17.00€

    Half ration 10.00€

  • Assortment of Iberian cold meats (ham, loin, salami and xoriço) 17.00€

    Half ration 10.00€

  • “Cecina” (smoked dried Ox meat) from Galícia with Tête de Moine 14.80€

    Half ration 8.00€

For children, and not so children …
  • Homemade truffe and brie ravioli with shavings Iberian ham 13.00€
  • Meat Lasagna 13.00€
  • Vegetable Lasagna 10.50€
  • Omelette with “Bread with tomato” 8.00€
  • 4 Cheeses Risotto 12.00€
  • Mushroom Risotto 13.00€
Vanessa and her cheeses

Accompaniment of jams, nuts, grapes and different rolls

  • 3 cheeses board 14.00€
  • 5 cheeses board 15.00€

    Price per person - Minimum 2 people

  • 8 cheeses board 22.00€

    Price per person - Minimum 2 people

Cheese ... in a round bread fondue

  • Normal fondue 32.00€

    Gluten free 35.00€

  • Fondue with "boletus edulis" (variety of mushroom) 38.00€

    Gluten free 38.00€

  • Fondue with truffle 38.00€

    Gluten free 40.00€

  • Gorgonzola fondue 32.00€

    Gluten free 35.00€

  • Gorgonzola fondue with truffle 38.00€

    Gluten free 40.00€

  • Frankfurter sausages 3.00€

Cheese fondue “Caquelon”

Accompaniment of potatoes, mini frankfurts, grapes and bread

  • Normal fondue 20.00€

    Price per person - Minimum 2 people

  • Fondue with "ceps" (variety of mushroom) 22.00€

    Price per person - Minimum 2 people

  • Fondue with truffle 22.00€

    Price per person - Minimum 2 people

  • Gorgonzola fondue 20.00€

    Price per person - Minimum 2 people

  • Gorgonzola fondue with truffle 22.00€

    Price per person - Minimum 2 people

Raclettes

Accompaniment of potatoes, mini frankfurts, grapes and bread
  • Swiss farm raclette 23.50€

    Price per person - Minimum 2 people

  • Truffled raclette 23.50€

    Price per person - Minimum 2 people

Desserts
  • Homemade Cheesecake 6.50€
  • Caramelized toast with cinnamon ice cream 6.50€
  • Xocolata Grand Cru 72% with hazelnuts, a touch of salt and olive oil 6.50€
  • "Tatin" Cake with "Crema Catalana" ice cream 7.00€
  • Xocolata coolant with cinnamon ice cream 6.50€
  • Nougat ice cream with ratafia (liquor de la nostra regió) and walnuts 7.00€
  • Irish coffee 9.00€
  • Valencià 6.00€

    Orange juice with vainilla ice cream

  • Tangerine sorbet with Grand Marnier 7.00€
  • “Babà” with rum and rum and raisins ice cream 6.00€
  • Pastry cream “Xuixo”from Can Castelló (Catalan pastry) with coffee and cinnamon ice cream 6.00€
  • Xocolata truffles 5.70€
  • Scoops of ice cream or sorbet 5.00€

    Sorbet: Raspberry | Lime and Mint | Tangerine
    Ice cream: Vainilla | Nougat | Xocolata | Català cream | Cinnamon | White xocolata with violets

... Or have a drink
Cart a français
Salades al fromage, bé sûr …
  • Salade du Chèvre Chaud, Vinaigrette de fruits secs, raisins et mel 11.00€
  • Burratta de Puglia, copeaux de moixama, tomàquets séchées et vinagre balsamique de modène 14.00€
  • Sala de jeunes pousses avec jambon de canard, foie mi-cuit et figues confites 14.00€
  • Salade de tomàquets séchées, olives kalamata et pignons 12.00€
Carpaccio froid, et pas si froid
  • Carpaccio de bou Charolais et ses copeaux de pecorino “Riserva di Fondatore” avec truffe 15.00€
  • Carpaccio de bou Charolais et ses copeaux de pecorí “Riserva di Fondatore” 13.70€
  • Carpaccio de presse ibèrica et ses coupeaux de '' Idiazábal DOP Fumat'' 13.70€
  • Carpaccio de peus de porc tièdes et P. Reggiano, tomàquets cireres et pistatxes 12.00€
  • Carpaccio de canard tiède, vinaigrette aux condimentes 13.50€
  • Carpaccio de morue, tomàquets natures et olives kalamata 16.00€
  • Carpaccio de Gambes de Palamós (Crevetes) nature, huile et sel 19.00€
  • Carpaccio de courgettes, Parmesan Reggian, olives kalamata et tomàquets cireres 9.00€
  • Poulpe confita l'huile d'olive fumé sur lit d'humus 18.00€
À partager, si vous voulez …
  • Foie el meu cuit fait maison avec figues confites 16.00€
  • Foie mi-cuit fait maison aux truffes 18.00€
  • Steak tàrtar avec copeaux de pecorino “Riserva Fondatore” 15.00€
  • Anchoi Cantabrique 00, huile d'olive et touche de tomàquet naturelle (4 filets) 13.60€
  • Filet d'anxois de l'Escala al vinagre t'origan (8 filets) 8.00€

    Demiració 5.00€

  • Salaison de filet de Thon de Barbate, amandes et ciboulette 10.50€
  • Tàrtar de tomàquet, huile d'olive et touche de ciboulette 13.00€
  • Tartare de thon vinaigrette aux agrumes et touche de ciboulette 16.50€
  • Mini saucisse frite épicée al cidre 8.00€
  • Salaison de filet de Thon de Barbate, amandes et ciboulette 12.00€
  • Petits Poivrons verts de Gernica avec sel a écailles 9.00€
  • Sobrasasa ecològica de Majorque et pain grillé 14.50€
  • Trips de bou en ragoût 6.50€
  • Pain grillé, escalivada (aubergine, poivron et oignon), fromages de chèvre et anchois 11.00€
  • Pain grillé, saucisson écologique de Majorque, fromage chaud et mel 13.00€
Ibèriques et plus …
Toute la xarcuterie s'accompagne de pain a la tomaca
  • Jambon ibèric de gland 100% 20.00€

    Demiració 12.00€

  • Jambon ibèric de gland 75% 17.00€

    Demiració 10.00€

  • Assortiment de charcuterie ibèric (jambon, longe, salami et xoriço) 17.00€

    Demiració 10.00€

  • Vian de séchée de bou et tête de moine 14.80€

    Demiració 8.00€

Pour les enfants, et les més grans…
  • Lasagne à la viande 13.00€
  • Lasagne aux légumes 10.50€
  • Risotto de xampignon 13.00€
  • Risotto aux quatre fromages 12.00€
  • Omelette avec pain à la tomata 8.00€
  • Ravioli maison à la truffe et au brie avec copeaux de jambon ibèric 13.00€
Vanessa et ses fromages

Accompagnement de confitures, noix, raisins i différents petits pains

Fondue du fromage ... dans d'un pain

  • Plateau de 3 fromages 14.00€
  • Plateau de 5 fromages 15.00€

    Prix par personne - Minimum 2 personnes

  • Plateau de 8 fromages 22.00€

    Prix par personne - Minimum 2 personnes

  • Fondue normal 32.00€

    Sans gluten 35.00€

  • Fondue aux cèpes 38.00€

    Sans gluten 40.00€

  • Fondue aux truffes noires 38.00€

    Sans gluten 40.00€

  • Fondue Gorgonzola 32.00€

    Sans gluten 35.00€

  • Fondue Gorgonzola aux truffes noires 38.00€

    Sans gluten 40.00€

  • Mini saucisses de francfort 3.00€

Fondue à le caqueló

Accompagnement de pommes de terre, mini saucisses de Frankfurt, raisins et pain

  • Fondue normal 20.00€

    Prix par personne - Minimum 2 personnes

  • Fondue aux cèpes 22.00€

    Prix par personne - Minimum 2 personnes

  • Fondue aux truffes noires 22.00€

    Prix par personne - Minimum 2 personnes

  • Fondue Gorgonzola 20.00€

    Prix par personne - Minimum 2 personnes

  • Fondue Gorgonzola aux truffes noires 22.00€

    Prix par personne - Minimum 2 personnes

Raclettes

Accompagnement de pommes de terre, mini saucisses de Frankfurt, raisins et pain
  • Raclette Suisse de la ferme 23.50€

    Prix par personne - Minimum 2 personnes

  • Raclette truffée 23.50€

    Prix par personne - Minimum 2 personnes

Desserts
  • Gâteau de fromage fait maison 6.50€
  • Pain doré caramélisé avec glace à cannelle 6.50€
  • Glace a la xocolata 72% Grand Cru aux amandes, uneix pointe de sel et huile d'olive 6.50€
  • Tarte Tatin et són glace a la crème catalana 7.00€
  • Coulant a la xocolata, et son glace à la cannelle 6.50€
  • Glace de touron avec ratafia et noix 7.00€
  • Cafè Irlandais 9.00€
  • Valencià 6.00€

    Jus d'orange avec glace du vanille

  • Sorbet du mandarine avec grand Marnier 7.00€
  • Baba au Rhum et són glace de rhum et raisins secs 6.00€
  • Beignet a la crème de Can Castelló, et són glace cafè et la cannelle 6.00€
  • Truffes au xocolata 5.70€
  • Boules de glace ou de sorbet 5.00€

    Sorbet: Framboise | Lime et menthe | Mandarine
    Glacé: Vainille | Nougat | Xocolata | Crème catalane | Cannelle | Xocolata blanca aux violetes

... Ou prendre un verre
es_ES