Informació addicional
Pes | N/A |
---|---|
Pes de la peça | |
Intensitat | |
País | |
Comunitat / Regió | |
Animal | |
Llet | |
Tipus pasta | |
Temps de maduració | |
Quall | |
Maridatge |
La primera vegada que es va elaborar el formatge Shropshire va ser a Escòcia. Actualment ho elaboren a Nottinghamshire, juntament amb el rei del formatge blau, el Stilton. És cosí germà del formatge Stilton, només que li afegeixen achiote o annatto, colorant natural i vegetal. El seu sabor és fort, lleugerament agre i més cremós que el Stilton. Cal destacar que el seu quall és vegetal. Un formatge blau que donarà molt de color a una taula de formatges.
Pes | N/A |
---|---|
Pes de la peça | |
Intensitat | |
País | |
Comunitat / Regió | |
Animal | |
Llet | |
Tipus pasta | |
Temps de maduració | |
Quall | |
Maridatge |
La primera vegada que es va elaborar el formatge Shropshire va ser a Escòcia. Actualment ho elaboren a Nottinghamshire, juntament amb el rei del formatge blau, el Stilton. És cosí germà del formatge Stilton, només que li afegeixen achiote o annatto, colorant natural i vegetal. El seu sabor és fort, lleugerament agre i més cremós que el Stilton. Cal destacar que el seu quall és vegetal. Un formatge blau que donarà molt de color a una taula de formatges.
Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.