Shropshire Blue

La primera vegada que es va elaborar el formatge Shropshire va ser a Escòcia. Actualment ho elaboren a Nottinghamshire, juntament amb el rei del formatge blau, el Stilton. És cosí germà del formatge Stilton, només que li afegeixen achiote o annatto, colorant natural i vegetal. El seu sabor és fort, lleugerament agre i més cremós que el Stilton. Cal destacar que el seu quall és vegetal. Un formatge blau que donarà molt de color a una taula de formatges.

Aquest producte està esgotat i no disponible actualment.

Afegeix a la llista de desitjos
SKU: 220 Categoria:

Informació addicional

PesN/A
Pes de la peça

, ,

Intensitat

País

Comunitat / Regió

Animal

Llet

Tipus pasta

Temps de maduració

Quall

Maridatge

,

Descripció

La primera vegada que es va elaborar el formatge Shropshire va ser a Escòcia. Actualment ho elaboren a Nottinghamshire, juntament amb el rei del formatge blau, el Stilton. És cosí germà del formatge Stilton, només que li afegeixen achiote o annatto, colorant natural i vegetal. El seu sabor és fort, lleugerament agre i més cremós que el Stilton. Cal destacar que el seu quall és vegetal. Un formatge blau que donarà molt de color a una taula de formatges.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.