Informació addicional
Pes | N/A |
---|---|
Pes de la peça | |
Intensitat | |
País | |
Comunitat / Regió | |
Animal | |
Llet | |
Tipus pasta | |
Temps de maduració | |
Quall | |
Maridatge |
29,00 €
A Piemont, Itàlia, amb la majoria de la producció del formatge gorgonzola juntament amb Llombardia, trobem el clàssic blau italià, formatge de vaca de llet pasteritzada. Té una diferència entre altres blaus, ja que la floridura utlilitzada és el penicillium glaucum. De sabor dolç, extremadament cremós, un blau espectacular.
Pes | N/A |
---|---|
Pes de la peça | |
Intensitat | |
País | |
Comunitat / Regió | |
Animal | |
Llet | |
Tipus pasta | |
Temps de maduració | |
Quall | |
Maridatge |
A Piemont, Itàlia, amb la majoria de la producció del formatge gorgonzola juntament amb Llombardia, trobem el clàssic blau italià, formatge de vaca de llet pasteritzada. Té una diferència entre altres blaus, ja que la floridura utlilitzada és el penicillium glaucum. De sabor dolç, extremadament cremós, un blau espectacular.
Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.