Informació addicional
Pes | 0,25 kg |
---|---|
Animal | |
Quall | |
Pes de la peça |
Formatge nord-americà. Llet de vaca crua, pronunciat.
Falca de 250 grams.
Pleasant Ridge Reserva es fa com la tradició dels formatges alpins europeus, com el Gruyère i el Beaufort, igual que les versions Alpage, aquest formatge només s'elabora de maig a octubre, quan les vaques mengen pastures fresques. inigualable al formatge.
A mitjan estiu, quan les vaques estan en superproducció, un lot de llet pot produir fins a 78 rodes de formatge de 4,5 kg. Quan les condicions de la pastura no són ideals, venen la llet, per això alguns anys poden fer més formatges que altres anys, però elaborar amb aquesta llet ideal és la manera de garantir la qualitat del formatge.
Envelleixen tot el formatge en sales de maduració integrades a la lleteria. Els formatges es renten diverses vegades a la setmana en una dissolució de salmorra, cosa que fomenta el desenvolupament de certs bacteris a les escorces del formatge. Aquests bacteris, juntament amb la microflora autòctona i la llet crua, desenvolupen sabors al formatge amb el temps. A mesura que els formatges envelleixen, els sabors esdevenen més complexos i concentrats.
Cada lot desenvolupa uns sabors a un ritme diferent, i una part important del treball a les sales de maduració, és provar cada lot una vegada, i una altra per determinar quan estan preparats per a la venda. Envelleixen un petit percentatge del formatge produït durant més d'un any, i aquests lots de Reserva Extra Anyell de Pleasant Ridge Reserva només estan disponibles a la tardor i principis d'hivern.