Informació addicional
Pes | N/A |
---|---|
Pes de la peça | |
Intensitat | |
País | |
Comunitat / Regió | |
Animal | |
Llet | |
Tipus pasta | |
Temps de maduració | |
Quall | |
Maridatge |
46,30 €
Aquest formatge artesà del centre de Suïssa, poc conegut i el més antic del país, és un formatge completament natural, les vaques només mengen fenc i herba. És extradur, escorça comestible, de vaca de llet crua, amb un mínim de 22 mesos de curació, d'aroma intensa i especiada, amb petits punts de tirosina. Té diverses maneres de menjar-se, en encenalls, ratllat o en asques. Una peça sol pesar uns 45 kg.
Pes | N/A |
---|---|
Pes de la peça | |
Intensitat | |
País | |
Comunitat / Regió | |
Animal | |
Llet | |
Tipus pasta | |
Temps de maduració | |
Quall | |
Maridatge |
Aquest formatge artesà del centre de Suïssa, poc conegut i el més antic del país, és un formatge completament natural, les vaques només mengen fenc i herba. És extradur, escorça comestible, de vaca de llet crua, amb un mínim de 22 mesos de curació, d'aroma intensa i especiada, amb petits punts de tirosina. Té diverses maneres de menjar-se, en encenalls, ratllat o en asques. Una peça sol pesar uns 45 kg.
Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.