Sbrinz AOP

46,30 

Aquest formatge artesà del centre de Suïssa, poc conegut i el més antic del país, és un formatge completament natural, les vaques només mengen fenc i herba. És extradur, escorça comestible, de vaca de llet crua, amb un mínim de 22 mesos de curació, d'aroma intensa i especiada, amb petits punts de tirosina. Té diverses maneres de menjar-se, en encenalls, ratllat o en asques. Una peça sol pesar uns 45 kg.

Afegeix a la llista de desitjos
SKU: 247 Categoria:

Informació addicional

PesN/A
Pes de la peça

, ,

Intensitat

País

Comunitat / Regió

Animal

Llet

Tipus pasta

Temps de maduració

Quall

Maridatge

,

Descripció

Aquest formatge artesà del centre de Suïssa, poc conegut i el més antic del país, és un formatge completament natural, les vaques només mengen fenc i herba. És extradur, escorça comestible, de vaca de llet crua, amb un mínim de 22 mesos de curació, d'aroma intensa i especiada, amb petits punts de tirosina. Té diverses maneres de menjar-se, en encenalls, ratllat o en asques. Una peça sol pesar uns 45 kg.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.