Raclette Rolf Beeler

Des de fa més de 11 anys, treballem amb Rolf Beeler, un mestre formatger de Suïssa. A Valais, madura mínim 4 mesos. Una autèntica raclette alpina, de granja, llet crua, pasta compacta, nota picant per la curació. Qui la prova, repeteix. Nota: L'escorça és comestible.

Aquest producte està esgotat i no disponible actualment.

Afegeix a la llista de desitjos
SKU: 302 Categoria:

Informació addicional

PesN/A
Pes de la peça

, ,

Intensitat

País

Comunitat / Regió

Animal

Llet

Tipus pasta

Temps de maduració

Quall

Maridatge

,

Descripció

Des de fa més de 11 anys, treballem amb Rolf Beeler, un mestre formatger de Suïssa. A Valais, madura mínim 4 mesos. Una autèntica raclette alpina, de granja, llet crua, pasta compacta, nota picant per la curació. Qui la prova, repeteix. Nota: L'escorça és comestible.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.