Informació addicional
Pes | N/A |
---|---|
Pes de la peça | |
Intensitat | |
País | |
Comunitat / Regió | |
Animal | |
Llet | |
Tipus pasta | |
Temps de maduració | |
Quall | |
Maridatge |
Al nord-est dels Estats Units a Vermont, a la granja Jasper Hill elaboren el formatge Alpha Tolman, un formatge alpí de vaca de llet crua, amb una curació a partir de 8 mesos, on ens recorda un Appenzeller suís. Pasta premsada, textura flexible, de sabor carni a mesura que va madurant. Formatge ideal tant per a taules com per a una raclette o fondue.
Pes | N/A |
---|---|
Pes de la peça | |
Intensitat | |
País | |
Comunitat / Regió | |
Animal | |
Llet | |
Tipus pasta | |
Temps de maduració | |
Quall | |
Maridatge |
Al nord-est dels Estats Units a Vermont, a la granja Jasper Hill elaboren el formatge Alpha Tolman, un formatge alpí de vaca de llet crua, amb una curació a partir de 8 mesos, on ens recorda un Appenzeller suís. Pasta premsada, textura flexible, de sabor carni a mesura que va madurant. Formatge ideal tant per a taules com per a una raclette o fondue.
Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.