Informació addicional
Pes | N/A |
---|---|
Pes de la peça | |
Intensitat | |
País | |
Comunitat / Regió | |
Animal | |
Llet | |
Tipus pasta | |
Temps de maduració | |
Quall | |
Maridatge |
12,00 € – 48,00 €
Aquest formatge d'abadia, al monestir de Vrejlev, ubicat al nord de Jutlàndia, Ingstrup, elaboren aquest formatge i el maduren a les caves subterrànies del monestir. Amb més de dos anys i mig de curació, aconsegueixen un formatge dur, de llet de vaca pasteuritzada, pasta compacta, plena de tirosina, el seu sabor és pronunciat, però amb notes a caramel. Escorça no comestible.
Pes | N/A |
---|---|
Pes de la peça | |
Intensitat | |
País | |
Comunitat / Regió | |
Animal | |
Llet | |
Tipus pasta | |
Temps de maduració | |
Quall | |
Maridatge |
Aquest formatge d'abadia, al monestir de Vrejlev, ubicat al nord de Jutlàndia, Ingstrup, elaboren aquest formatge i el maduren a les caves subterrànies del monestir. Amb més de dos anys i mig de curació, aconsegueixen un formatge dur, de llet de vaca pasteuritzada, pasta compacta, plena de tirosina, el seu sabor és pronunciat, però amb notes a caramel. Escorça no comestible.
Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.