Abadia de Vrejlev / Klosterost

12,00 48,00 

Aquest formatge d'abadia, al monestir de Vrejlev, ubicat al nord de Jutlàndia, Ingstrup, elaboren aquest formatge i el maduren a les caves subterrànies del monestir. Amb més de dos anys i mig de curació, aconsegueixen un formatge dur, de llet de vaca pasteuritzada, pasta compacta, plena de tirosina, el seu sabor és pronunciat, però amb notes a caramel. Escorça no comestible.

Afegeix a la llista de desitjos
SKU: 690 Categoria:

Informació addicional

PesN/A
Pes de la peça

, ,

Intensitat

País

Comunitat / Regió

Animal

Llet

Tipus pasta

Temps de maduració

Quall

Maridatge

,

Descripció

Aquest formatge d'abadia, al monestir de Vrejlev, ubicat al nord de Jutlàndia, Ingstrup, elaboren aquest formatge i el maduren a les caves subterrànies del monestir. Amb més de dos anys i mig de curació, aconsegueixen un formatge dur, de llet de vaca pasteuritzada, pasta compacta, plena de tirosina, el seu sabor és pronunciat, però amb notes a caramel. Escorça no comestible.

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.