Informació addicional
Pes | N/A |
---|---|
Pes de la peça | |
Intensitat | |
País | |
Comunitat / Regió | |
Animal | |
Llet | |
Tipus pasta | |
Temps de maduració | |
Quall | |
Maridatge |
A la província de Girona, concretament a la Vall d'en Bas, de manera artesanal s'elabora aquest formatge de vaca de llet crua, semicurat, de pasta premsada semi tova, gras, elàstic, amb l'escorça rentada amb cervesa artesana POCH's de la Garrotxa .
Pes | N/A |
---|---|
Pes de la peça | |
Intensitat | |
País | |
Comunitat / Regió | |
Animal | |
Llet | |
Tipus pasta | |
Temps de maduració | |
Quall | |
Maridatge |
A la província de Girona, concretament a la Vall d'en Bas, de manera artesanal s'elabora aquest formatge de vaca de llet crua, semicurat, de pasta premsada semi tova, gras, elàstic, amb l'escorça rentada amb cervesa artesana POCH's de la Garrotxa .
PREMIS
Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.