Informació addicional
Pes | N/A |
---|---|
Pes de la peça | |
Intensitat | |
País | |
Comunitat / Regió | |
Animal | |
Llet | |
Tipus pasta | |
Temps de maduració | |
Quall | |
Maridatge |
7,85 € – 31,40 €
Un dels formatges més antics d'Espanya, elaborat als Picos de Europa, Cantàbria. Té un sabor fort propi dels formatges de la zona. Les mines abandonades i les coves naturals són excel·lents llocs per a la seva curació. Les vaques de raça marró-alpina pasturen a Tresviso, on al nord d'Espanya donen aquesta qualitat de llet a causa del seu clima.
Formatge blau propi del penicillium, elaborat amb llet crua de vaca, amb sabor molt fort (segons maduració), agre, picant i salat.
Pes | N/A |
---|---|
Pes de la peça | |
Intensitat | |
País | |
Comunitat / Regió | |
Animal | |
Llet | |
Tipus pasta | |
Temps de maduració | |
Quall | |
Maridatge |
Un dels formatges més antics d'Espanya, elaborat als Picos de Europa, Cantàbria. Té un sabor fort propi dels formatges de la zona. Les mines abandonades i les coves naturals són excel·lents llocs per a la seva curació. Les vaques de raça marró-alpina pasturen a Tresviso, on al nord d'Espanya donen aquesta qualitat de llet a causa del seu clima.
Formatge blau propi del penicillium, elaborat amb llet crua de vaca, amb sabor molt fort (segons maduració), agre, picant i salat.
Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.