La nostra carta
- Ensalada tèbia de formatge de cabra, vinagreta de fruits secs, raïm i mel 11.00€
- Burrata de Puglia, encenalls de moixama, tomàquets semi secs i balsàmic 14.00€
- Ensalada de brots tendres amb pernil d'ànec, foie mi-cuit i figues confitades 14.00€
- Ensalada de tomàquets semi secs, olives Kalamata i pinyons 12.00€
- Carpaccio de bou Charolais amb encenalls de Pecorí «Riserva Fondatore» al toc de tòfona 15.00€
- Carpaccio de bou Charolais amb encenalls de Pecorí «Riserva Fondatore» 13.70€
- Carpaccio de presa ibèrica amb encenalls de 'Idiazábal DOP Fumat' 13,70€
- Carpaccio de peus de porc tebi amb P. Reggiano, tomàquets cherry i festucs 12.00€
- Carpacccio de magret d'ànec tebi amb vinagreta d'espècies i taronja 13.50€
- Carpaccio de bacallà, tomàquet natural i olives Kalamata 16.00€
- Carpaccio de gambes de Palamós al natural, oli i sal 19.00€
- Carpacció de carbassó, Parmiggià Reggià, oliveres Kalamata i tomàquets cherry 9.00€
- Pop confitat en oli d'oliva fumat sobre llit d'hummus 18.00€
- Foie el meu cuit d'elaboració pròpia amb figues confitades 16.00€
- Foie el meu cuit amb tòfona d'elaboració pròpia 18.00€
- Steak tàrtar amb encenalls de pecorí «Riserva Fondatore» 15.00€
- Anxova del Cantàbric 00, oli d'oliva i toc de tomàquet natural (4filets) 13.60€
- Filet de seitó de l'Escala amb vinagre i orenga (8 filets) 8.00€
Mitja ració 5.00€
- Tàrtar de tomàquet, oli d'oliva i un toc de cibulet 13.00€
- Tàrtar de atuna amb vinagreta de cítrics i un toc de cibulet 16.50€
- Xoricets a la sidra 8.00€
- Moixama de atuna de Barbate, ametlles i cibulet 12.00€
- Pebrots verds de Guernika al toc de sal 9.00€
- Sobrassada ecològica de Mallorca amb torradets 14.50€
- Cap i pota "carrers" 6.50€
- Torrada de pa de coca, escalivada, formatge de cabra i anxoves 11.00€
- Torrada de sobrassada ecològica ibèrica, formatge calent i mel 13.00€
Tots els ibèrics acompanyats amb pa de coca amb tomàquet
- Jam ibèric de gla 100% de Guijuelo 20.00€
Mitja Ració 12.00€
- Jam ibèric 75% de Guijuelo 17.00€
Mitja Ració 10.00€
- Assortiment d'ibèrics (pernil, llom, llonganissa i xoriç) 17.00€
Mitja Ració 10.00€
- Cecina de bou gallec i Tête de Moine 14.80€
Mitja Ració 8.00€
- Raviolis farcits de brie de tofòna d'elaboració pròpia amb encenalls de pernil ibèric 13.00€
- Lasanya de carn 13.00€
- Lasanya de verdures 10.50€
- Truita al plat i pa amb tomàquet 8.00€
- Risotto quatre formatges 12.00€
- Risotto de bolets 13.00€
Acompanyament de melmelades, fruita sec, raïm i diferents pans
- Taula de 3 quesos 14.00€
- Taula de 5 quesos 15.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Taula de 8 quesos 22.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
Fondues… dins pa de llenya
- Fondue normal 32.00€
Sense gluten 35.00€
- Fondue amb ceps 38.00€
Sense gluten 40.00€
- Fondue amb tòfona 38.00€
Sense gluten 40.00€
- Fondue de Gorgonzola 32.00€
Sense gluten 35.00€
- Fondue de Gorgonzola amb trufa 38.00€
Sense gluten 40.00€
- Mini frankfurts 3.00€
Fondues amb l'olla “Caqueló”
- Fondue normal 20.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Fondue amb ceps 22.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Fondue amb tòfona 22.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Fondue de Gorgonzola 20.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Fondue de Gorgonzola amb trufa 22.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
Raclettes
- Raclette Suïssa de granja 23.50€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Raclette trufada 23.50€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Pastis de formatge fet per nosaltres 6.50€
- Torrija caramelitzada amb gelat de canyella 6.50€
- Gelat de xocolata Grand Cru 72% amb avellaners, un toc de sal i oli d'oliva 6.50€
- Pastis “Tatin” amb gelat de flam 7.00€
- Coulant de xocolata amb gelat de canyella 6.50€
- Gelat de torró amb ratafia i nous 7.00€
- Cafè Irlandès 9.00€
- Valencià 6.00€
Suc taronja natural i gelat de vainilla
- Sorbet de mandarina amb Grand Marnier 7.00€
- “Babà” al rom amb gelat de candela 6.00€
Tipus borratxo
- Xuixo de crema de Can Castelló amb gelat de cafè i canyella 6.00€
- Trufes de xocolata 5.70€
- Bols de gelat o Sobert 5.00€
Sorbets: Gerds, Llima i Menta | Mandarina
Gelats: Vainilla | Torró |
- Hibiki Whisky Japanese 16.00€
Xarrup 7.00€
- Macallan 12 anys 14.00€
Xarrup 6.00€
- Jameson /J&B / Ballantines 8.00€
- Seagrams gintònic / ginlemon 8.00€
- Port d'Índies 9.00€
- Brugal Ron 8.00€
- Ratafia / Limoncello / Baileys / Pacharan amb gel 3.50€
Xarrup 2.20€
- Orujo blanc, herbes, crema, cafè 3.50€
Xarrup 2.20€
- Amaretto / Umeshu / Tequila / Grappa 4.00€
Xarrup 2.50€
- Amanida tèbia de cabra, vinagreta, fruita seca, raïm i mel 11.00€
- Burrata de Puglia, encenalls de moixama, tomàquets semi secs i balsàmic 14.00€
- Amanida de brots tendres amb pernil d'ànec, foie mi-cuit i figues confitats 14.00€
- Amanida de tomàquets semi secs, olives Kalamata i pinyons 12.00€
- Carpaccio de bou Charolais amb encenalls de Pecorino «Riserva Fondatore» al toc de tòfona 15.00€
- Carpaccio de bou Charolais amb encenalls de Pecorino «Riserva Fondatore» 13.70€
- Carpaccio de presa ibèrica amb encenalls de ''Idiazábal DOP Fumat'' 13.70€
- Carpaccio de peus de porc tebi amb P. Reggiano, tomàquets cherry i festucs 12.00€
- Carpaccio de magret d'ànec tebi amb vinagreta d'espècies 13.50€
- Carpaccio de bacallà, tomàquet natural i olives Kalamata 16.00€
- Carpaccio de gambes de Palamós al natural, oli i sal 19.00€
- Carpaccio de carbassó, Parmigià Reggià, olives Kalamata i tomàquets cherry 9.00€
- Pop confitat en oli d'oliva fumat sobre llit d'hummus 18.00€
- Foie el meu cuit d'elaboració pròpia i figues confitades 16.00€
- Foie el meu cuit amb tòfona d'elaboració pròpia 18.00€
- Steak tàrtar amb encenalls de pecorí «Riserva Fondatore» 15.00€
- Anxova del Cantàbric 00, oli d'oliva i toc de tomàquet natural (4 filets) 13.60€
- Filet de seitó en vinagre de l'Escala i orenga (8 filets) 8.00€
Mitja ració 5.00€
- Tàrtar de tomàquet, oli d'oliva i un toc de cibulet 13.00€
- Tàrtar de tonyina amb vinagreta de cítrics i toc de cibulet 16.50€
- Xoricits a la sidra 8.00€
- Mojama de tonyina de Barbate, ametlles i cibulet 12.00€
- Pebrots verds de Guernica amb toc de sal 9.00€
- Sobrassada ecològica de Mallorca amb torradetes 14.50€
- Torrada de pa de coca, escalivada, formatge de cabra i anxoves 11.00€
- Torrada de sobrassada ecològica ibèrica, formatge calent i mel 13.00€
- Calls 6.50€
Tots els ibèrics s'acompanyen amb pa de coca amb tomàquet
- Pernil ibèric de gla 100% de Guijuelo 20.00€
Mitja Ració 12.00€
- Pernil ibèric 75% de Guijuelo 17.00€
Mitja Ració 10.00€
- Assortiment d'ibèrics (pernil, llom, llonganissa i xoriço) 17.00€
Mitja Ració 10.00€
- Cecina de bou gallec i Tête de Moine 14.80€
Mitja Ració 8.00€
- Ravioli farcit de Brie de tòfona d'elaboració pròpia amb encenalls de pernil ibèric 13.00€
- Lasanya de carn 13.00€
- Lasanya de verdures 10.50€
- Truita al plat i pa amb tomàquet 8.00€
- Risotto quatre formatges 12.00€
- Risotto de bolets 13.00€
Acompanyament de melmelades, fruita seca, raïm i diferents panets
- Taula de 3 formatges 14.00€
- Taula de 5 formatges 15.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Taula de 8 formatges 22.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
Fondues dins de pa de llenya…
- Fondue normal 32.00€
Sense gluten 35.00€
- Fondue amb ceps edulis 38.00€
Sense gluten 40.00€
- Fondue amb tòfona 38.00€
Sense gluten 40.00€
- Fondue de Gorgonzola 32.00€
Sense gluten 35.00€
- Fondue de Gorgonzola amb tòfona 38.00€
Sense gluten 40.00€
- Mini frankfurts 3.00€
Fondues a “Caqueló” (cassola)
- Fondue normal 20.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Fondue amb ceps edulis 22.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Fondue amb tòfona 22.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Fondue de Gorgonzola 20.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Fondue de Gorgonzola amb tòfona 22.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
Raclettes
- Raclette Suïssa de granja 23.50€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Raclette trufada 23.50€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Pastís de formatge individual fet per nosaltres 6.50€
- Torrija caramel·litzada amb gelat de canyella 6.50€
- Gelat de xocolata Grand Cru 72% amb avellanes, un toc de sal i oli d'oliva 6.50€
- Pastís de poma “Tatin” amb gelat de flam 7.00€
- Coulant de xocolata amb gelat de canyella 6.50€
- Gelat de torró amb ratafia i nous 7.00€
- Cafè Irlandès 9.00€
- Valencià 6.00€
Suc taronja natural i gelat de vainilla
- Sorbet de mandarina amb Grand Marnier 7.00€
- “Babà” al rom amb gelat de canyella 6.00€
Tipus borratxo
- Xuit de crema de Can Castelló amb gelat de cafè i canyella 6.00€
- Tòfones de xocolata 5.70€
- Boles de Gelat o Sorbet 5.00€
Sorbets: Gerds Lima i Menta | Mandarina
Gelats: Vainilla | Torró | Xocolata | Flam d'ou amb caramel | Canyella | Xocolata blanca amb violetes
- Hibiki Whisky Japanese 16..00€
Sorb 7.00€
- Macallan 12 anys 14.00€
Sorb 6.00€
- Jameson /J&B / Ballantines 8.00€
- Seagrams gintònic / ginlemon 8.00€
- Port d'Índies 9.00€
- Brugal Ron 8.00€
- Ratafia / Limoncello / Baileys / Pacharan amb gel 3.50€
Sorb 2.20€
- Orujo blanc, herbes, crema, cafè 3.50€
Sorb 2.20€
- Amaretto / Umeshu / Grappa 4.00€
Sorb 2.50€
- Warm salad with goat cheese, nut's vinaigrette, grapes and honey 11.00€
- Burratta from Puglia, moixama (dehydrated tuna) shavings, semi-dried tomàquets i balsamic vinegar 14.00€
- Estendre sprout salad with duck ham, homemade foie micuit and candied figs 14.00€
- Semi-dried tomàquets, Kalamata olives and pine nuts salad 12.00€
- Charolais beef carpaccio with “Riserva Fondatore” Pecorí shavings with a touch of truffle 15.00€
- Charolais beef carpaccio with “Riserva Fondatore” Pecorino shavings 13.70€
- Iberian prey with shavings '' Idizábal DOP Fumat'' 13.70€
- Warm pig's feet Carpaccio with P. Reggiano, cherry tomàquets i festucs 12.00€
- Warm duck carpaccio with spice vinaigrette 13.50€
- Cod Carpaccio, natural tomàquets salze and Kalamata olives 16.00€
- Palamós' shrimp Carpaccio with touch of olive oil and salt 19.00€
- Courgette Carpaccio, Parmiggià Reggià, Kalamata olives and cherry tomàquets 9.00€
- Candied octopus in smoked olive oil, laying on bed of hummus 18.00€
- Homemade Foie Micuit with candied figs 16.00€
- Homemade Truffled Foie Micuit 18.00€
- Steak tartar with Pecorino shavings “Riserva Fondatore” 15.00€
- Cantabrian anchovy 00 fillet with olive oil and touch of natural tomàquet (4 fillets) 13.60€
- L'Escala anchovy fillet with vinegar (marinated) and oregano (8 fillets) 8.00€
Half ration 5.00€
- Tomàquet tartar, olive oil and touch of chives 13.00€
- Tuna tàrtar with citrus vinaigrette and touch of chives 16.50€
- Spicy fried mini sausage with cider 8.00€
- Barbat moixama (dehydrated tuna), almonds and chives 12.00€
- Guernica green peppers with touch of salt 9.00€
- Iberian ecologic sobrassada and toast 14.50€
- Beef tripe stew 6.50€
- Toasted “coca” bread, escalivada (baked peppers), goat cheese and anchovies 11.00€
- Toasted bread with Iberian ecologic sobrassada, warm cheese and honey 13.00€
- Acorn-fed Iberian Ham 100% 20.00€
Half ration 12.00€
- Acorn-fed Iberian Ham 75% 17.00€
Half ration 10.00€
- Assortment of Iberian cold meats (ham, loin, salami and xoriço) 17.00€
Half ration 10.00€
- “Cecina” (smoked dried Ox meat) from Galícia with Tête de Moine 14.80€
Half ration 8.00€
- Homemade truffe and brie ravioli with shavings Iberian ham 13.00€
- Meat Lasagna 13.00€
- Vegetable Lasagna 10.50€
- Omelette with “Bread with tomato” 8.00€
- 4 Cheeses Risotto 12.00€
- Mushroom Risotto 13.00€
Accompaniment of jams, nuts, grapes and different rolls
- 3 cheeses board 14.00€
- 5 cheeses board 15.00€
Price per person - Minimum 2 people
- 8 cheeses board 22.00€
Price per person - Minimum 2 people
Cheese ... in a round bread fondue
- Normal fondue 32.00€
Gluten free 35.00€
- Fondue with "boletus edulis" (variety of mushroom) 38.00€
Gluten free 38.00€
- Fondue with truffle 38.00€
Gluten free 40.00€
- Gorgonzola fondue 32.00€
Gluten free 35.00€
- Gorgonzola fondue with truffle 38.00€
Gluten free 40.00€
- Frankfurter sausages 3.00€
Cheese fondue “Caquelon”
Accompaniment of potatoes, mini frankfurts, grapes and bread
- Normal fondue 20.00€
Price per person - Minimum 2 people
- Fondue with "ceps" (variety of mushroom) 22.00€
Price per person - Minimum 2 people
- Fondue with truffle 22.00€
Price per person - Minimum 2 people
- Gorgonzola fondue 20.00€
Price per person - Minimum 2 people
- Gorgonzola fondue with truffle 22.00€
Price per person - Minimum 2 people
Raclettes
- Swiss farm raclette 23.50€
Price per person - Minimum 2 people
- Truffled raclette 23.50€
Price per person - Minimum 2 people
- Homemade Cheesecake 6.50€
- Caramelized toast with cinnamon ice cream 6.50€
- Xocolata Grand Cru 72% with hazelnuts, a touch of salt and olive oil 6.50€
- "Tatin" Cake with "Crema Catalana" ice cream 7.00€
- Xocolata coolant with cinnamon ice cream 6.50€
- Nougat ice cream with ratafia (liquor de la nostra regió) and walnuts 7.00€
- Irish coffee 9.00€
- Valencià 6.00€
Orange juice with vainilla ice cream
- Tangerine sorbet with Grand Marnier 7.00€
- “Babà” with rum and rum and raisins ice cream 6.00€
- Pastry cream “Xuixo”from Can Castelló (Catalan pastry) with coffee and cinnamon ice cream 6.00€
- Xocolata truffles 5.70€
- Scoops of ice cream or sorbet 5.00€
Sorbet: Raspberry | Lime and Mint | Tangerine
Ice cream: Vainilla | Nougat | Xocolata | Català cream | Cinnamon | White xocolata with violets
- Hibiki Whisky Japanese 16.00€
Sip 7.00€
- Macallan 12 years 14.00€
Sip 6.00€
- Jameson/ J&B / Ballantines 8.00€
- Seagrams gintònic / ginlemon 8.00€
- Port d'Índies 9.00€
- Brugal Rum 8.00€
- Ratafia / Limoncello / Baileys / Pacharan with ice 3.50€
Sip 2.20€
- White orujo, herbs, cream, coffee 3.50€
Sip 2.20€
- Amaretto / Umeshu/ Tequila /Grappa 4.00€
Sip 2.50€
- Salade du Chèvre Chaud, Vinaigrette de fruits secs, raisins et mel 11.00€
- Burratta de Puglia, copeaux de moixama, tomàquets séchées et vinagre balsamique de modène 14.00€
- Sala de jeunes pousses avec jambon de canard, foie mi-cuit et figues confites 14.00€
- Salade de tomàquets séchées, olives kalamata et pignons 12.00€
- Carpaccio de bou Charolais et ses copeaux de pecorino “Riserva di Fondatore” avec truffe 15.00€
- Carpaccio de bou Charolais et ses copeaux de pecorí “Riserva di Fondatore” 13.70€
- Carpaccio de presse ibèrica et ses coupeaux de '' Idiazábal DOP Fumat'' 13.70€
- Carpaccio de peus de porc tièdes et P. Reggiano, tomàquets cireres et pistatxes 12.00€
- Carpaccio de canard tiède, vinaigrette aux condimentes 13.50€
- Carpaccio de morue, tomàquets natures et olives kalamata 16.00€
- Carpaccio de Gambes de Palamós (Crevetes) nature, huile et sel 19.00€
- Carpaccio de courgettes, Parmesan Reggian, olives kalamata et tomàquets cireres 9.00€
- Poulpe confita l'huile d'olive fumé sur lit d'humus 18.00€
- Foie el meu cuit fait maison avec figues confites 16.00€
- Foie mi-cuit fait maison aux truffes 18.00€
- Steak tàrtar avec copeaux de pecorino “Riserva Fondatore” 15.00€
- Anchoi Cantabrique 00, huile d'olive et touche de tomàquet naturelle (4 filets) 13.60€
- Filet d'anxois de l'Escala al vinagre t'origan (8 filets) 8.00€
Demiració 5.00€
- Salaison de filet de Thon de Barbate, amandes et ciboulette 10.50€
- Tàrtar de tomàquet, huile d'olive et touche de ciboulette 13.00€
- Tartare de thon vinaigrette aux agrumes et touche de ciboulette 16.50€
- Mini saucisse frite épicée al cidre 8.00€
- Salaison de filet de Thon de Barbate, amandes et ciboulette 12.00€
- Petits Poivrons verts de Gernica avec sel a écailles 9.00€
- Sobrasasa ecològica de Majorque et pain grillé 14.50€
- Trips de bou en ragoût 6.50€
- Pain grillé, escalivada (aubergine, poivron et oignon), fromages de chèvre et anchois 11.00€
- Pain grillé, saucisson écologique de Majorque, fromage chaud et mel 13.00€
- Jambon ibèric de gland 100% 20.00€
Demiració 12.00€
- Jambon ibèric de gland 75% 17.00€
Demiració 10.00€
- Assortiment de charcuterie ibèric (jambon, longe, salami et xoriço) 17.00€
Demiració 10.00€
- Vian de séchée de bou et tête de moine 14.80€
Demiració 8.00€
- Lasagne à la viande 13.00€
- Lasagne aux légumes 10.50€
- Risotto de xampignon 13.00€
- Risotto aux quatre fromages 12.00€
- Omelette avec pain à la tomata 8.00€
- Ravioli maison à la truffe et au brie avec copeaux de jambon ibèric 13.00€
Accompagnement de confitures, noix, raisins i différents petits pains
Fondue du fromage ... dans d'un pain
- Plateau de 3 fromages 14.00€
- Plateau de 5 fromages 15.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Plateau de 8 fromages 22.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Fondue normal 32.00€
Sans gluten 35.00€
- Fondue aux cèpes 38.00€
Sans gluten 40.00€
- Fondue aux truffes noires 38.00€
Sans gluten 40.00€
- Fondue Gorgonzola 32.00€
Sans gluten 35.00€
- Fondue Gorgonzola aux truffes noires 38.00€
Sans gluten 40.00€
- Mini saucisses de francfort 3.00€
Fondue à le caqueló
Accompagnement de pommes de terre, mini saucisses de Frankfurt, raisins et pain
- Fondue normal 20.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Fondue aux cèpes 22.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Fondue aux truffes noires 22.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Fondue Gorgonzola 20.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Fondue Gorgonzola aux truffes noires 22.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
Raclettes
- Raclette Suisse de la ferme 23.50€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Raclette truffée 23.50€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Gâteau de fromage fait maison 6.50€
- Pain doré caramélisé avec glace à cannelle 6.50€
- Glace a la xocolata 72% Grand Cru aux amandes, uneix pointe de sel et huile d'olive 6.50€
- Tarte Tatin et són glace a la crème catalana 7.00€
- Coulant a la xocolata, et son glace à la cannelle 6.50€
- Glace de touron avec ratafia et noix 7.00€
- Cafè Irlandais 9.00€
- Valencià 6.00€
Jus d'orange avec glace du vanille
- Sorbet du mandarine avec grand Marnier 7.00€
- Baba au Rhum et són glace de rhum et raisins secs 6.00€
- Beignet a la crème de Can Castelló, et són glace cafè et la cannelle 6.00€
- Truffes au xocolata 5.70€
- Boules de glace ou de sorbet 5.00€
Sorbet: Framboise | Lime et menthe | Mandarine
Glacé: Vainille | Nougat | Xocolata | Crème catalane | Cannelle | Xocolata blanca aux violetes
- Hibiki Whisky Japonais 16.00€
Siroter 7.00€
- Macallan 12 années 14.00€
Siroter 6€
- Jameson /J&B / Ballantines 8.00€
- Seagrams gintònic / Ginlemon 8.00€
- Port d'Índies 9.00€
- Brugal Rhum 8.00€
- Ratafia / Limoncello / Baileys / Pacharan avec de la glace 3.50€
- Marc blanc, herbes, crème, cafè 3.50€
Siroter 2.20€
- Amaretto / Umeshu / Tequila / Grappa 4.00€
Siroter 2.50€