Nuestra carta

- Amanida tèbia de formatge de cabra, vinagreta de fruits secs, raïm i mel 12.00€
- Burrata de Puglia, encenalls de moixama, tomàquets semi secs i balsàmic 14.00€
- Amanida de brots tendres amb pernil d’ànec, foie mi-cuit i figues confitades 14.00€
- Amanida de tomàquets semi secs, olives Kalamata i pinyons 13.00€
- Carpaccio de bou Charolais amb encenalls de Pecorino «Riserva Fondatore» al toc de tòfona 15.00€
- Carpaccio de bou Charolais amb encenalls de Pecorino «Riserva Fondatore» 14.00€
- Carpaccio de pressa ibèrica amb encenalls de 'Idiazábal DOP Ahumado' 13,70€
- Carpaccio de peus de porc tebi amb P. Reggiano, tomàquets cherry i festucs 13.00€
- Carpacccio de magret d'ànec tebi amb vinagreta d'espècies i taronja 13.50€
- Carpaccio de bacallà, tomàquet natural i olives Kalamata 16.50€
- Carpaccio de gambes de Palamós al natural, oli i sal 19.00€
- Carpacció de carbassó, Parmiggiano Reggiano, olives Kalamata i tomàquets cherry 10.50€
- Raviolis farcits de Brie de tòfona d'elaboració pròpia amb encenalls de pernil ibèric 15.00€
- Raviolis farcits de bolets, crema de formatge i tòfona, d'elaboració pròpia 13.00€
- Raviolis farcits de Gorgonzola Dolce, nous i mel, d'elaboració pròpia 12.00€
- Raviolis farcits de botifarra de perol, poma al forn, crema de formatge i ametlles, d'elaboració pròpia 12.00€
- Foie mi cuit d’elaboració pròpia amb figues confitades 16.00€
- Foie mi cuit amb tòfona d’elaboració pròpia 18.00€
- Steak tàrtar de vedella de Girona amb encenalls de pecorino «Riserva Fondatore» 15.00€
- Anxova del Cantàbric 00, oli d’oliva i toc de tomàquet natural (4filets) 13.60€
- Filet de seitó de l’Escala amb vinagre i orenga (8 filets) 8.00€
Mitja ració 5.00€
- Tàrtar de tomàquet, oli d'oliva i un toc de cibulet 13.00€
- Tàrtar de tonyina amb vinagreta de cítrics i un toc de cibulet 16.50€
- Pop confitat en oli d'oliva i toc de cibulet 18.00€
- Tellerines amb all i julivert 13.50€
- Xoricets a la sidra 8.00€
- Moixama de tonyina de Barbate, ametlles i cibulet 12.00€
- Pebrots verds de Guernika al toc de sal 9.00€
- Sobrassada ecològica de Mallorca amb torradetes 15.00€
- Cap i pota "callos" 6.50€
- Torrada de pa de coca, escalivada, formatge de cabra i anxoves 12.00€
- Torrada de sobrassada ecològica ibèrica, formatge calent i mel 14.00€
Tots els ibèrics acompanyats amb pa de coca amb tomàquet
- Pernil ibèric de gla 100% de Guijuelo 21.00€
Mitja Ració 14.00€
- Pernil ibèric 75% de Guijuelo 18.00€
Mitja Ració 12.00€
- Assortiment d’ibèrics (pernil, llom, llonganissa i xoriç) 17.00€
Mitja Ració 12.00€
- Cecina de bou gallec i formatge "tetilla galllega" 15€
Mitja Ració 9.00€
- Lasanya de carn 13.00€
- Lasanya de verdures 10.50€
- Risotto de bolets 13.00€
- Risotto quatre formatges 12.00€
- Truita al plat i pa amb tomàquet 8.00€
Acompanyament de melmelades, fruit sec, raïm i diferents pans
- Taula de 3 formatges 16.00€
- Taula de 5 formatges 16.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Taula de 8 formatges 23.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
Fondues… dins pa de llenya
- Fondue normal 33.00€
Sense gluten 35.00€
- Fondue amb ceps 39.00€
Sense gluten 40.00€
- Fondue amb tòfona 39.00€
Sense gluten 40.00€
- Fondue de Gorgonzola 33.00€
Sense gluten 35.00€
- Fondue de Gorgonzola amb tòfona 39.00€
Sense gluten 40.00€
- Mini frankfurts 3.00€
Fondues amb l’olla “Caquelón”
- Fondue normal 21.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Fondue amb ceps 23.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Fondue amb tòfona 23.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Fondue de Gorgonzola 21.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Fondue de Gorgonzola amb tòfona 23.00€
Preu per persona - Mínim 2 persones
Raclettes
- Raclette Suïssa de granja 23.50€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Raclette trufada 23.50€
Preu per persona - Mínim 2 persones
- Pastís de formatge fet per nosaltres 6.50€
- Tiramisú de festucs fet per nosaltres 7.50€
- Baileys Affogato (cafè ( es pot fer descafeïnat), gelat vainilla i Baileys) 7.50€
- Torrija caramelitzada amb gelat de canyella 6.50€
- Gelat de xocolata Grand Cru 72% amb avellanes, un toc de sal i oli d’oliva 6.50€
- Pastís “Tatin” amb gelat de vainilla 7.00€
- Coulant de xocolata amb gelat de canyella 6.50€
- Gelat de torró amb ratafia i nous 7.00€
- Cafè Irlandès 9.00€
- Valencià 6.50€
Suc taronja natural i gelat de vainilla
- Sorbet de mandarina amb Grand Marnier 7.00€
- “Babá” al rom amb gelat de vainilla 6.00€
Tipus borratxo
- Xuixo de crema de Can Castelló amb gelat de café i canyella 6.00€
- Trufes de xocolata 5.70€
- Boles de gelat o Sobert 5.00€
Sorbets: Gerds, Llima i Menta | Mandarina | Llimona
Gelats: Vainilla | Torró | Xocolata | Coco
- Hibiki Whisky Japanese 16.00€
Xarrup 7.00€
- Macallan 12 anys 14.00€
Xarrup 6.00€
- Jameson /J&B / Ballantines 8.00€
- Seagrams gintònic / ginlemon 8.00€
- Puerto de Indias 9.00€
- Brugal Ron 8.00€
- Ratafia / Limoncello / Baileys / Pacharan amb gel 3.50€
Xarrup 2.20€
- Orujo blanc, herbes, crema, cafè 3.50€
Xarrup 2.20€
- Amaretto / Umeshu / Tequila / Grappa 4.00€
Xarrup 2.50€
Cafès i infusions
- Expresso 1.50€
- Cafè americà 1.60€
- Cafè doble 3.00€
- Tallat 1.60€
Llet vegetal (civada, arròs amb coco) +0.10€
- Cafè amb llet 2.00€
Llet vegetal (civada, arròs amb coco) +0.10€
- Cafè amb llet amb got 2.10€
Llet vegetal (civada, arròs amb coco) 0.10€
- Chai Latte 2.90€
Te negre amb llet
- Te Matcha amb llet 2.90€
- Capuccino 2.90€
- Cafè Vienès 2.90€
Cafè amb nata
- Cafè bombó 3.50€
Cafè amb llet condensada
- Got de llet 2.10€
- Fruites del bosc 2.50€
Hibiscus, panses, sauc, esbarzer, gerds, maduixes, nabiu, grossella negre, móres. Temps de repòs: 8'
- Rooibos amb Poma 2.50€
Amb talls de poma al forn,, crispes de mel, canyella. Temps de repòs: 8'
- Mango Fruits 2.50€
Mango, Pinya, Taronja, Mandarina,, Maduixa, flors de calendula. Temps de repòs: 5'-8 '.
- Regalèssia 2.50€
Arrel de qualitat superior. Temps de repòs: 8'
- Menta 2.50€
Temps de repòs: 5'-8'
- Camamilla en flor 2.50€
Flor de Camamilla superior. Tems de repòs: 8'
- Te negre Early Grey 2.50€
Oli de bergamota i extracte de limonaTemps de repòs: 5'
- Te negre Chai 2.50€
Anís, talls de canyella, pebre negre, jengibre, arrel de xicoira, cardamom Temps de repòs: 4'-5'
- Te vermell amb magrana 2.50€
Talls de poma, fonoll, fulles d'ortiga,llavors de magrana, gravarera, figues, roses, moringa, mel. Temps de repòs: 3'
- Te verd Sencha i Jengibre 2.50€
Talls de jengibre, pela de limona. Temps de repòs: 3'-5'
entrepans
- Pernil ibèric petit 3.50€
Gran 7.00€
- Llom ibèric petit 3.80€
Gran 7.60€
- Llonganissa ibèrica petit 3.20€
Gran 6.50€
- Xoriç Ibèric 1.60€
Gran 6.50€
- Fuet 2.00€
Gran 5.00€
- Gall d'indi petit 2.50€
Gran 5.00€
- Formatge sec petit 2.80
Gran 5.60€
- Formatge tendre petit 2.50€
Gran 5.00€
- Bull blanc 2.50€
Gran 5.00€
- Bull negre 2.50€
Gran. 5.00€
- Tonyina 3.00€
Gran 6.00€
- Truita 3.00€
Gran 6.00€
- Bikini Clàsic
Gall d'indi i formatge
- Bikini Brie Tòfona i pernil ibèric
El nostre brie de Meaux farcit amb crema de tòfona, d'elaboració pròpia
- Bikini Pernil Ibèric i formatge
- Bikini Pulled Pork i Formatge
- Bikini Morcilla, ceba caramelizada i formatge
- Bikini Gorgonzola Dolce i Nous
vermuts i combinats
- Canya 2.50€
Petita 2.00€
- Clara 2.50€
Petita 2.00€
- Radler
Cervesa i llimona natural
- Estrella Damm
- Alhambra Reserva 1925 3.00€
- Jerra 5.00€
Cervesa
- Voll Damm
- Alhambra Torrada
Sense Alcohol
- Daura
Sense Alcohol
- Sidra Artesana Exner Asturiana 6.00€
- Campari 6.00€
Soda i taronja
- Ricard 5.50€
- Mónaco 3.00€
Cervesa i granadina
- Tinto de verano 3.50€
- Sangria Copa 5.00€
- Apperol Sprit 6.00€
- Negroni 7.00€
Campari, Ginebra, Vermut negre i taronja
- Americà 7.00€
Campari, Vermut negre, Soda i taronja
aperitius
- Patates Xips 1.90€
- Assortiment d'olives 4.90€
- Olives amb oli 4.50€
Amb os
- Olives Gordal Mediterrànea 9.00€
Molt grosses i amb os
- Olives Kalamata 3.70€
Autèntiques
- Olives "Picantitas" 3.50€
Molt grosses, un xic picant i sense os
- Tellerines amb all i julivert 13.50€
- Xoricets a la Sidra 6.50€
Petits 12 unitats
- Musclos amb escabetx 4.50€
En llauna
- Escopinyes 9.50€
De llauna
- Taula de 3 formatges 16.00€
Un cremós, un sec i un blau
- Daus de formatge amb AOVE
Macerat amb oli i herbes aromàtiques de Can Quim
- Seitons en vinagre 8.00€
1/2 ració 5.00€
- Pernil ibèric 100% i pa amb tomàquet 21.00€
1/2 ració 14€
- Pernil ibèric enceball i pa amb tomàquet 18.00€
1/2 ració 12€
- Steak tàrtar de vedella de Girona amb encenalls de formatge 15.00€
A la nostra manera
- Foie mi cuit d'ànec amb figa confitada 16.00€
D'elaboració pròpia
- Foie mi cuit d'ànec amb tofòna 18.00€
D'elaboració pròpia
- Sobrassada ecològica de Mallorca 14.00€
Amb torradetes

- Ensalada tibia de cabra, vinagreta, frutos secos, uvas y miel 12.00€
- Burrata de Puglia, virutas de mojama, tomates semi secos y balsámico 14.00€
- Ensalada de brotes tiernos con jamón de pato, foie mi-cuit e higos confitados 14.00€
- Ensalada de tomates semi secos, olivas Kalamata y piñones 13.00€
- Carpaccio de buey Charolais con virutas de Pecorino «Riserva Fondatore» al toque de trufa 15.00€
- Carpaccio de buey Charolais con virutas de Pecorino «Riserva Fondatore» 14.00€
- Carpaccio de presa ibérica con virutas de ''Idiazábal DOP Ahumado'' 13.70€
- Carpaccio de pies de cerdo tibio con P. Reggiano, tomates cherry y pistachos 13.00€
- Carpaccio de magret de pato tibio con vinagreta de especies 13.50€
- Carpaccio de bacalao, tomate natural y olivas Kalamata 16.50€
- Carpaccio de gambas de Palamós al natural, aceite y sal 19.00€
- Carpaccio de calabacín, Parmigiano Reggiano, olivas Kalamata y tomates cherry 10.50€
- Raviolis de Brie de trufa de elaboración propia con virutas de jamón ibérico 15.00€
- Raviolis de setas, crema de queso y trufa, de elaboración propia 13.00€
- Raviolis de Gorgonzola Dolce, nueces y miel, de elaboración propia 12.00€
- Raviolis de burifarra de perol, manzana al horno, crema de queso y almendras, de elaboración propia 12.00€
- Foie mi cuit de pato de elaboración propia con higo confitado 16.00€
- Foie mi cuit de pato con trufa de elaboración propia 18.00€
- Steak tartar de ternera de Girona con virutas de pecorino «Riserva Fondatore» 15.00€
- Anchoa del Cantábrico 00, aceite de oliva y toque de tomate natural (4 filetes) 13.60€
- Filete de boquerón en vinagre de l’Escala y orégano (8 filetes) 8.00€
Media ración 5.00€
- Tartar de tomate, aceite de oliva y un toque de cebollino 13.00€
- Tartar de atún con vinagreta de cítricos y toque de cebollino 16.50€
- Choricitos a la sidra 8.00€
- Mojama de atún de Barbate, almendras y cebollino 12.00€
- Pimientos verdes de Guernica con toque de sal 9.00€
- Sobrasada ecológica de Mallorca con tostaditas 15.00€
- Callos 6.50€
- Torrada de pan de coca, escalivada, queso de cabra y anchoas 12.00€
- Torrada de sobrasada ecológica ibérica, queso caliente y miel 14.00€
Todos los ibéricos se acompañan con pan de coca con tomate
- Jamón ibérico de bellota 100% de Guijuelo 21.00€
Media Ración 14.00€
- Jamón ibérico 75% de Guijuelo 18.00€
Media Ración 12.00€
- Surtido de ibéricos (jamón, lomo, salchichón y chorizo) 17.00€
Media Ración 12.00€
- Cecina de buey gallego y queso "tetilla gallega" 15.00€
Media Ración 9.00€
- Lasaña de carne 13.00€
- Lasaña de verduras 10.50€
- Risotto cuatro quesos 12.00€
- Risotto de setas 13.00€
- Tortilla al plato y pan con tomate 8.00€
Acompañamiento de mermeladas, frutos secos, uvas y diferentes panecillos
- Tabla de 3 quesos 16.00€
- Tabla de 5 quesos 16.00€
Precio por persona - Mínimo 2 personas
- Tabla de 8 quesos 23.00€
Precio por persona - Mínimo 2 personas
Fondues dentro de pan de leña …
- Fondue normal 33.00€
Sin gluten 35.00€
- Fondue con boletus edulis 39.00€
Sin gluten 40.00€
- Fondue con trufa 39.00€
Sin gluten 40.00€
- Fondue de Gorgonzola 33.00€
Sin gluten 35.00€
- Fondue de Gorgonzola con trufa 39.00€
Sin gluten 40.00€
- Mini frankfurts 3.00€
Fondues en “Caquelón” (cazuela)
Acompañamiento de patatas, mini frankfurts, uvas y pan
- Fondue normal 21.00€
Precio por persona - Mínimo 2 personas
- Fondue con boletus edulis 23.00€
Precio por persona - Mínimo 2 personas
- Fondue con trufa 23.00€
Precio por persona - Mínimo 2 personas
- Fondue de Gorgonzola 21.00€
Precio por persona - Mínimo 2 personas
- Fondue de Gorgonzola con trufa 23.00€
Precio por persona - Mínimo 2 personas
Raclettes
- Raclette Suiza de granja 23.50€
Precio por persona - Mínimo 2 personas
- Raclette trufada 23.50€
Precio por persona - Mínimo 2 personas
- Tarta de queso de elaboración propia 6.50€
- Tiramisú de pistacho de elaboración propia 7.50€
- Torrija caramelizada con helado de canela 6.50€
- Helado de chocolate Grand Cru 72% con avellanas, un toque de sal y aceite de oliva 6.50€
- Pastel de manzana “Tatin” con helado de canela 7.00€
- Coulant de chocolate con helado de canela 6.50€
- Helado de turrón con ratafía y nueces 7.00€
- Café Irlandés 9.00€
- Valenciano 6.00€
Zumo naranja natural y helado de vainilla
- Sorbete de mandarina con Grand Marnier 7.00€
- “Babá” al ron con helado de vainilla 6.00€
Tipo borracho
- Chucho de crema de Can Castelló con helado de canela 6.00€
- Trufas de chocolate 5.70€
- Bolas de Helado o Sorbete 5.00€
Sorbetes: Limón | Frambuesa Lima y Menta | Mandarina
Helados: Vainilla | Turrón | Chocolate | Canela |Coco
- Hibiki Whisky Japanese 16..00€
Sorbo 7.00€
- Macallan 12 años 14.00€
Sorbo 6.00€
- Jameson /J&B / Ballantines 8.00€
- Seagrams gintònic / ginlemon 8.00€
- Puerto de Indias 9.00€
- Brugal Ron 8.00€
- Ratafía / Limoncello / Baileys / Pacharan con hielo 3.50€
Sorbo 2.20€
- Orujo blanco, hierbas, crema, café 3.50€
Sorbo 2.20€
- Amaretto / Umeshu / Grappa 4.00€
Sorbo 2.50€
Cafés e infusiones
- Expresso 1.50€
- Café americano 1.60€
- Café doble 3.00€
- Cortado 1.60€
Leche vegetal (avena, arroz con coco) +0.10€
- Café con leche 2.00€
Leche vegetal (avena, arroz con coco) +0.10€
- Café con leche en vaso 2.10€
Leche vegetal (avena, arroz con coco) +0.10€
- Chai Latte 2.90€
Te negro con leche
- Te Matcha con leche 2.90€
- Capuccino 2.90€
- Café Vienés 2.90€
Café con nata
- Café bombón 3.50€
Café con leche condensada
- Vaso de leche 2.10€
- Frutas del bosque 2.50€
Hibiscus, pasas, sauco, zarzamora, frambuesas, fresas, arándanos,, grosella negra, moras. Tiempo de reposo: 8'
- Rooibos con Manzana 2.50€
Con trocitos de manzana al horno, crispis de miel, canela. Tiempo de reposo: 8'
- Mango Fruits 2.50€
Mango, Piña, Naranja, Mandarina, Fresa, flores de caléndula. Tiempo de reposo: 5'-8 '
- Regaliz 2.50€
Raíz de calidad superior. Tiempo de reposo: 8'
- Menta 2.50€
Tiempo de reposo: 5'-8'
- Manzanilla en flor 2.50€
Flor de manzanilla superior. Tiempo de reposo: 8'
- Té negro Early Grey 2.50€
Aceite de bergamota y extracto de limón. Tiempo de reposo: 5'
- Té negro Chai 2.50€
Anís, trocitos de canela, pimienta negra, jengibre, raíz de achicoria, cardamomo. Tiempo de reposo: 4'-5'
- Té rojo con granada 2.50€
Trocitos de manzana, hinojo, hojas de ortiga, semillas de granada, escaramujo, trozos de higo, rosas rojas, moringa, miel de manuka. Tiempo de reposo: 3'.
- Té verd Sencha i Jengibre 2.50€
Trocitos de jengibre, pela de limón. Tiempo de reposo: 3'-5'.
bocadillos
- Jamón ibérico pequeño 3.50€
Grande 7.00€
- Lomo ibérico pequeño 3.80€
Grande 7.60€
- Longaniza ibérica pequeño 3.20€
Grande 6.50€
- Chorizo Ibérico 1.60€
Grande 6.50€
- Fuet 2.00€
Grande 5.00€
- Pavo pequeño 2.50€
Grande 5.00€
- Queso seco pequeño 2.80
Grande 5.60€
- Queso tierno pequeño 2.50€
Grande 5.00€
- Bull blanco 2.50€
Grande 5.00€
- Bull negre 2.50€
Grande 5.00€
- Atún 3.00€
Grande 6.00€
- Tortilla 3.00€
Grande 6.00€
- Bikini Clásico
Pavo i queso
- Bikini Brie trufa y jamón ibérico
Nuestro brie de Meaux relleno con crema de queso, de elaboración propia
- Bikini Pernil Ibèric i formatge
- Bikini Pulled Pork i Formatge
- Bikini Morcilla, ceba caramelizada i formatge
- Bikini Gorgonzola Dolce i Nous
vermuts y combinados
- Caña 2.50€
Pequeña 2.00€
- Clara 2.50€
Pequeña 2.00€
- Radler
Cerveza y limón
- Estrella Damm 2.50€
- Alhambra Reserva 1925 3.00€
- Jarra 5.00€
Cerveza
- Voll Damm
- Alhambra Torrada
Sin Alcohol
- Daura
Sin gluten
- Sidra Artesana Exner Asturiana 6.00€
- Campari 6.00€
Soda y naranja
- Ricard 5.50€
- Mónaco 3.00€
Cerveza y granadina
- Tinto de verano 3.50€
- Sangría Copa 5.00€
- Apperol Sprit 6.00€
- Negroni 7.00€
Campari, Ginebra, Vermut negro y naranja
- Americano 7.00€
Campari, Vermut negro, Soda y naranja
aperitivos
- Patatas Chips 1.90€
- Surtido de olivas 4.90€
- Olivas en aceite 4.50€
Con hueso
- Olivas Gordal Mediterránea 9.00€
Muy grandes y con hueso
- Olivas Kalamata 3.70€
Auténticas
- Olivas "Picantitas" 3.50€
Muy grandes, un toque de picante y sin hueso
- Tallarinas con ajo y perejil 13.50€
- Choricitos a la Sidra 6.50€
Pequeñitos 12 unidades
- Mejillones en escabeche 4.50€
En lata
- Berberechos 9.50€
De lata
- Tabla de 3 quesos 16.00€
Un cremoso, un seco y un azul
- Dados de queso en AOVE
Macerado en aceite de oliva y hierbas aromáticas
- Boquerones en vinagre 8.00€
1/2 ración 5.00€
- Jamón ibérico 100% y pan con tomate 21.00€
1/2 ración 14€
- Jamón ibérico de recebo y pan con tomate 18.00€
1/2 ración 12€
- Steak tartar de ternera de Girona con virutas de queso 15.00€
A nuestra manera
- Foie mi cuit de pato con higo confitado 16.00€
De elaboración propia
- Foie mi cuit de pato con trufa 18.00€
De elaboración propia
- Sobrasada ecológica de Mallorca 14.00€
Con torraditas

- Warm salad with goat cheese, nut’s vinaigrette, grapes and honey 12.00€
- Burratta from Puglia, moixama (dehydrated tuna) shavings, semi-dried tomatoes and balsamic vinegar 14.00€
- Tender sprout salad with duck ham, homemade foie micuit and candied figs 14.00€
- Semi-dried tomatoes, Kalamata olives and pine nuts salad 13.00€
- Charolais beef carpaccio with “Riserva Fondatore” Pecorino shavings with a touch of truffle 15.00€
- Charolais beef carpaccio with “Riserva Fondatore” Pecorino shavings 14.00€
- Iberian prey with shavings '' Idizábal DOP Ahumado'' 13.70€
- Warm pig’s feet Carpaccio with P. Reggiano, cherry tomatoes and pistachios 13.00€
- Warm duck carpaccio with spice vinaigrette 13.50€
- Cod Carpaccio, natural tomatoes sauce and Kalamata olives 16.50€
- Palamós’ shrimp Carpaccio with a touch of olive oil and salt 19.00€
- Courgette Carpaccio, Parmiggiano Reggiano, Kalamata olives and cherry tomatoes 9.00€
- Homemade truffle and brie ravioli shavings og iberian ham 15.00€
- Homemade mushroom raviolis whith cream cheese and homemade truffle 13.00€
- Homemade raviolis stuffed Gorgonzola Dolce, walnuts and honey 12.00€
- Homemade raviolis filled with sausage, baked apple, cream cheese and almonds 12.00€
- Homemade Foie Micuit with candied figs 16.00€
- Homemade Truffled Foie Micuit 18.00€
- Steak tartar with Pecorino shavings “Riserva Fondatore” 15.00€
- Cantabrian anchovy 00 fillet with olive oil and a touch of natural tomato (4 fillets) 13.60€
- L’Escala anchovy fillet with vinegar (marinated) and oregano (8 fillets) 8.00€
Half ration 5.00€
- Tomato tartar, olive oil and touch of chives 13.00€
- Tuna tartar with citrus vinaigrette and a touch of chives 16.50€
- Candied octopus in smoked olive oil, laying on a bed of hummus 18.00€
- Spicy fried mini sausage with cider 8.00€
- Barbate moixama (dehydrated tuna), almonds and chives 12.00€
- Guernica green peppers with a touch of salt 9.00€
- Iberian ecologic sobrasada and toast 15.00€
- Beef tripe stew 6.50€
- Toasted “coca” bread, escalivada (baked peppers), goat cheese and anchovies 12.00€
- Toasted bread with Iberian ecologic sobrasada, warm cheese and honey 14.00€
- Acorn-fed Iberian Ham 100% 21.00€
Half ration 14.00€
- Acorn-fed Iberian Ham 75% 18.00€
Half ration 12.00€
- Assortment of Iberian cold meats (ham, loin, salami and chorizo) 17.00€
Half ration 12.00€
- “Cecina” (smoked dried Ox meat) from Galicia with "tetilla gallega" cheese 15.00€
Half ration 9.00€
- Meat Lasagna 13.00€
- Vegetable Lasagna 10.50€
- Mushroom Risotto 13.00€
- 4 Cheeses Risotto 12.00€
- Omelette with “Bread with tomato” 8.00€
Accompaniment of jams, nuts, grapes and different rolls
- 3 cheeses board 16.00€
- 5 cheeses board 16.00€
Price per person - Minimum 2 people
- 8 cheeses board 23.00€
Price per person - Minimum 2 people
Cheese ... in a round bread fondue
- Normal fondue 33.00€
Gluten free 35.00€
- Fondue with "boletus edulis" (variety of mushroom) 39.00€
Gluten free 38.00€
- Fondue with truffle 39.00€
Gluten free 40.00€
- Gorgonzola fondue 33.00€
Gluten free 35.00€
- Gorgonzola fondue with truffle 39.00€
Gluten free 40.00€
- Frankfurter sausages 3.00€
Cheese fondue “Caquelon”
Accompaniment of potatoes, mini frankfurts, grapes and bread
- Normal fondue 21.00€
Price per person - Minimum 2 people
- Fondue with "ceps" (variety of mushroom) 23.00€
Price per person - Minimum 2 people
- Fondue with truffle 23.00€
Price per person - Minimum 2 people
- Gorgonzola fondue 21.00€
Price per person - Minimum 2 people
- Gorgonzola fondue with truffle 23.00€
Price per person - Minimum 2 people
- Frankfurter sausage 3.00€
Raclettes
Accompaniment of potatoes, mini frankfurtes, grapes and bread
- Swiss farm raclette 23.50€
Price per person - Minimum 2 people
- Truffled raclette 23.50€
Price per person - Minimum 2 people
- Homemade Cheesecake 6.50€
- Homemade pistacchio Tiramisu 7.50€
- Baileys Affogato (coffee, vainilla ice cream and Baileys) 7.50€
- Caramelized toast with cinnamon ice cream 6.50€
- Chocolate Grand Cru 72% with hazelnuts, a touch of salt and olive oil 6.50€
- "Tatin" Cake with vainilla ice cream 7.00€
- Chocolate coolant with cinnamon ice cream 6.50€
- Nougat ice cream with ratafia (liquor from our region) and walnuts 7.00€
- Irish coffee 9.00€
- Valencià 6.00€
Orange juice with vainilla ice cream
- Tangerine sorbet with Grand Marnier 7.00€
- “Babá” with rum and vainilla ice cream 6.00€
- Pastry cream “Xuixo”from Can Castelló (Catalan pastry) with coffee and cinnamon ice cream 6.00€
- Chocolate truffles 5.70€
- Scoops of ice cream or sorbet 5.50€
Sorbet: Lemon| Raspberry, Lime and Mint | Tangerine
Ice cream: Vainilla | Nougat | Chocolate | Cinnamon | Coco
- Hibiki Whisky Japanese 16.00€
Sip 7.00€
- Macallan 12 years 14.00€
Sip 6.00€
- Jameson/ J&B / Ballantines 8.00€
- Seagrams gintònic / ginlemon 8.00€
- Puerto de Indias 9.00€
- Brugal Rum 8.00€
- Ratafía / Limoncello / Baileys / Pacharan with ice 3.50€
Sip 2.20€
- White orujo, herbs, cream, coffee 3.50€
Sip 2.20€
- Amaretto / Umeshu/ Tequila /Grappa 4.00€
Sip 2.50€

- Salade du Chèvre Chaud, Vinaigrette de fruits secs, raisins et miel 12.00€
- Burratta de Puglia, copeaux de mojama, tomates séchées et vinaigre balsamique de modène 14.00€
- Salade de jeunes pousses avec jambon de canard, foie mi-cuit et figues confites 14.00€
- Salade de tomates séchées, olives kalamata et pignons 13.00€
- Carpaccio de boeuf Charolais et ses copeaux de pecorino “Riserva di Fondatore” avec truffe 15.00€
- Carpaccio de boeuf Charolais et ses copeaux de pecorino “Riserva di Fondatore” 14.00€
- Carpaccio de presse ibérique et ses coupeaux de '' Idiazábal DOP Ahumado'' 13.70€
- Carpaccio de pieds de porc tièdes et P. Reggiano, tomates cerises et pistaches 13.00€
- Carpaccio de canard tiède, vinaigrette aux épices 13.50€
- Carpaccio de morue, tomates natures et olives kalamata 16.50€
- Carpaccio de Gambas de Palamós (Crevettes) nature, huile et sel 19.00€
- Carpaccio de courgettes, Parmesan Reggian, olives kalamata et tomates cerises 10.50€
- Raviolis maison à la truffe et au brie avec copeux de jambon ibérique 15.00€
- Raviolis maison fourrés aux champignons, fromage à la crème et tofu maison 13.00€
- Raviolis maison à la Gorgonzola Dolce et miel 12.00€
- Raviolis maison foourrés aux saucisse pérol, pomme au four, fromage à la crème et amandes 12.00€
- Foie mi cuit fait maison avec figues confites 16.00€
- Foie mi-cuit fait maison aux truffes 18.00€
- Steak tartar avec copeaux de pecorino “Riserva Fondatore” 15.00€
- Anchoi Cantabrique 00, huile d'olive et touche de tomate naturelle (4 filets) 13.60€
- Filet d'anchois de l'Escala au vinaigre et origan (8 filets) 8.00€
Demi-ration 5.00€
- Tartare de tomate, huile d'olive et touche de ciboulette 13.00€
- Tartare de thon vinaigrette aux agrumes et touche de ciboulette 16.50€
- Poulpe confita l'huile d'olive fumé sur lit d'hummus 18.00€
- Quartier de coquilles avec de l'ail et du persil 13.50€
- Mini saucisse frite épicée au cidre 8.00€
- Salaison de filet de Thon de Barbate, amandes et ciboulette 12.00€
- Petits Poivrons verts de Gernica avec sel en écailles 9.00€
- Sobrasasa écologique de Majorque et pain grillé 15.00€
- Tripes de boeuf en ragoût 6.50€
- Pain grillé, escalivada (aubergine, poivron et oignon), fromages de chèvre et anchois 12.00€
- Pain grillé, saucisson écologique de Majorque, fromage chaud et miel 14.00€
- Jambon ibérique de gland 100% 21.00€
Demi-ration 14.00€
- Jambon ibérique de gland 75% 18.00€
Demi-ration 12.00€
- Assortiment de charcuterie ibérique (jambon, longe, salami et chorizo) 17.00€
Demi-ration 12.00€
- Vian de séchée de boeuf et fromage "tetilla gallega" 15.00€
Demi-ration 9.00€
- Lasagne à la viande 13.00€
- Lasagne aux légumes 10.50€
- Risotto de champignon 13.00€
- Risotto aux quatre fromages 12.00€
- Omelette avec pain à la tomate 8.00€
Accompagnement de confitures, noix, raisins et différents petits pains
Fondue du fromage ... dans d’un pain
- Plateau de 3 fromages 16.00€
- Plateau de 5 fromages 16.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Plateau de 8 fromages 23.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Fondue normal 33.00€
Sans gluten 35.00€
- Fondue aux cèpes 39.00€
Sans gluten 40.00€
- Fondue aux truffes noires 39.00€
Sans gluten 40.00€
- Fondue Gorgonzola 33.00€
Sans gluten 35.00€
- Fondue Gorgonzola aux truffes noires 39.00€
Sans gluten 40.00€
- Mini saucisses de francfort 3.00€
Fondue à le caquelón
Accompagnement de pommes de terre, mini saucisses de Francfort, raisins et pain
- Fondue normal 21.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Fondue aux cèpes 23.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Fondue aux truffes noires 23.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Fondue Gorgonzola 21.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Fondue Gorgonzola aux truffes noires 23.00€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
Raclettes
- Raclette Suisse de la ferme 23.50€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Raclette truffée 23.50€
Prix par personne - Minimum 2 personnes
- Gâteau de fromage fait maison 6.50€
- Tiramisú maison aux pistaches 7.50€
- Baileys Affogato (café (le café peut être décaféiné), glace à la vainille et Baileys 7.50€
- Pain doré caramélisé avec glace à cannelle 6.50€
- Glace au chocolat 72% Grand Cru aux amandes, une pointe de sel et huile d’olive 6.50€
- Tarte Tatin et son glace a cannelle 7.00€
- Coulant au chocolat, et son glace à la cannelle 6.50€
- Glace de touron avec ratafia et noix 7.00€
- Café Irlandais 9.00€
- Valencià 6.50€
Jus d’orange avec glace du vanille
- Sorbet du mandarine avec grand Marnier 7.00€
- Baba au Rhum et son glace de vainille 6.00€
- Beignet a la crème de Can Castelló et glace à la cannelle 6.00€
- Truffes au chocolat 5.70€
- Boules de glace ou de sorbet 5.50€
Sorbet: Citron|Framboise ,Lime et menthe | Mandarine
Glacé: Vainille | Nougat | Chocolat | Cannelle | Coco
- Hibiki Whisky Japonais 16.00€
Siroter 7.00€
- Macallan 12 années 14.00€
Siroter 6€
- Jameson /J&B / Ballantines 8.00€
- Seagrams gintònic / Ginlemon 8.00€
- Puerto de Indias 9.00€
- Brugal Rhum 8.00€
- Ratafía / Limoncello / Baileys / Pacharan avec de la glace 3.50€
- Marc blanc, herbes, crème, café 3.50€
Siroter 2.20€
- Amaretto / Umeshu / Tequila / Grappa 4.00€
Siroter 2.50€